MENU

Her er du: Forside /

ANKER HANSEN & CO. A/S gør verden bedre med FN’s verdensmål

I slutningen af 2019 besluttede ANKER HANSEN & CO. A/S, at det er på tide, at vi skal være en aktiv del af at gøre verden bedre.

FN’s verdensmål

I 2015 vedtog FN's årlige generalforsamling med opbakning fra alle verdenslande de 17 verdensmål samt 169 delmål for alle FN's 193 medlemslande. De mål skal være med til at sikre en bæredygtig udvikling for både mennesker og jorden frem til 2030 og sætter dermed også kursen for ANKER HANSEN & CO. A/S fremadrettet arbejde.

ANKER HANSEN & CO. A/S

Vi ser det som en helt naturlig del af vores rolle i samfundet, at påtager os et ansvar for at bidrage til den bæredygtige udvikling i verden.

I dag har vi en grundforståelse af den viden, de teknologier og ressourcer, der skal til for skabe en bæredygtig udvikling både socialt men også i byggebranchen. Dog ønsker vi at blive endnu klogere og dygtigere til at forme byggeriet i Danmark og være et forbillede for andre, der også har lyst til at gå i spidsen for en bæredygtig udvikling i byggeriet.

4, 8 og 12

Vi er startet en proces, hvor vi har fundet frem til tre verdensmål, som vi mener, at vi kan stå inden for. Vi har valgt, at vi i første omgang støtter op om de initiativer, der lægger til grund for verdensmålene om kvalitetsuddannelser, anstændige jobs og økonomisk vækst og ansvarligt forbrug og produktion.

Arbejdet kræver mange tanker, greb og iterationer, og vi er endnu ikke helt klare på, hvordan vi skal gribe arbejdet an. Dog har vi igangsat en proces, hvor vi i samarbejde med alle ansatte i ANKER HANSEN & CO. A/S er startet en idegenereringsproces. På den måde dykker vi sammen med vores medarbejdere ned i delmålene og bliver klogere og mere konkrete på de handlinger og ideer, vi skal foretage os for at sikre en god fremtid for alle.

Denne del af processen vil løbe frem til slutningen af 2020, hvor vi løbende vil løfte sløret for, hvad og hvordan vi arbejder med verdensmålene i ANKER HANSEN & CO. A/S.

Nyheder

Side
Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder