MENU

Her er du: Forside / Nyheder

15-10-2018
Del indholdet:

Velkommen til Anders og Dennis

2 nye erhvervspraktikanter

 

Det er med stor glæde at vi igen kan byde 2 nye erhvervspraktikanter velkommen denne gang fra Roskilde Kommune. Det er Anders Bodin Schou Andersen og Dennis Carsten Vigtoft Hansen, som de næste 13 uger indgår henholdsvis på vores renoveringsprojekt ”Dammene” i Brøndby , og opførelse af det nye Plejecenter Hyrdehøj.

Dammene er opført i 1963-64 og består af 163 etplans rækkehuse i to størrelser. Boligerne helhedsrenoveres med nye vinduer, nye udvendige døre og nyt tag, ny gulvkonstruktion og nye indvendige vægge, samt nyt køkken og nye badeværelser.

Bygherre, Boligselskabet Lejerbo, har valgt Norconsult-Wessberg A/S som totalrådgivere og tnt arkitekter a/s som underrådgiver på hovedentreprisen.

Plejecenter Hyrdehøj er beliggende ml. Roskilde og Svogerslev med 64 plejeboliger, samt 30 boliger til rehabilitering med en kapacitet på op til 60 borgere. Derudover etableres 10 boliger med selvstændig indgang til ældre udviklingshæmmede borgere. Disse boliger skal integreres i den øvrige bebyggelse med have og adgang til fællesarealer. Samlet set vil plejecentret således i fuld udnyttelse kunne huse 134 borgere.

Der etableres tillige produktionskøkken og cafeområde med kælder under, til brug for teknikrum samt omklædning for servicepersonel.

På udenomsarealer etableres gård-/havemiljøer i tilknytning til boligområderne, samt fælles arealer til brug for beboere og kommunens øvrige borgere. Endelig vil der blive anlagt vej-, sti- og parkeringsarealer.

Projektet skal DGNB certificeres jf. principper om social, økonomisk samt miljømæssig bæredygtighed.

Roskilde Kommune, Økonomi & Ejendomme, varetager bygherrerådgivning. Totalrådgiverydelsen varetages af Cubo Arkitekter A/S med Tegnestuen Force4 I/S som underrådgiver, Balslev Lindgaard - Rådgivende Ingeniører som ingeniør og Henrik Jørgensen Landskab A/S som landskabsarkitekt.

Anders og Dennis skal finde den rette erhvervsuddannelse, og i de næste 13 uger får de mulighed for at snuse til rigtig mange fag i byggebranchen, og løse mange opgaver inden for byggeriet, som kan klæde dem på til at træffe det rigtige valg.

Tag venligst godt imod Anders og Dennis - vi er glade for at have dem på holdet.

af Helmut Melcher

Del indholdet:

Kontakt os

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder