MENU

Her er du: Forside / Nyheder

02-10-2019
Del indholdet:

Så siger vi velkommen til fem nye ansigter på AHC-holdet.

Byd velkommen til Ida, Carsten, Kenneth, Martin og Tue

Vi er så glade for at kunne byde velkommen til hele fem nye ansigter her hos os.

Vi har ansat :

Ida Riis Pålsson som projektleder, hun bliver tilknyttet teamet på vores renoveringsprojekt i hovedentreprise, Egevang Nord i Nærum for Søllerød Almen Boligselskab. Ida er uddannet diplom byg. Ingeniør og kommer fra MT-Højgaard.

Carsten Spiegelhauer er uddannet som bygningskonstruktør og har en fortid hos Enemærke & Petersen. Carsten er ansat som projektleder og bliver tilknyttet teamet, på vores totalentreprise projekt nybyg,TEC H.C. Ørested Gymnasium.

Kenneth Vestergaard er uddannet murer og bygningskonstruktør, han kommer fra STB byg. Kenneth er på vej til Roskilde som byggeleder, til vores store hovedentrepriseprojekt; opførelse af plejecenter Hyrdehøj for Roskilde Kommune,.

Martin Rosdahl Njie er uddannet maler og byggekoordinator og kommer fra Polygon DB. Martin er ansat som byggeleder og vil blevet tilknyttet teamet på vores renoveringsprojekt i hovedentreprise , Kastruphuse afd. 405 blok 3 og 4, for Boligorganisation Tårnbyhuse.

Tue R. Theilgaard som kommer fra en stilling fra KPC er vores ny KMA-ansvarlig. (kvalitet-, miljø-og arbejdsmiljøansvarlig) Tue er uddannet tømrer og byggetekniker.

Vi håber at alle vil tage godt imod Ida, Carsten, Kenneth, Martin  og Tue, som hermed bydes velkommen. Vi er glade for, at have jer med på holdet.

af Helmut Melcher

 

 

Del indholdet:

Kontakt os

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder