MENU

Her er du: Forside / Nyheder

18-11-2019
Del indholdet:

På Kløvermarkens byggeplads

Lærke har taget mor med på skoleudflugt

”Mor, mor, hvor er de huse store”, udbryder Lærke fra Mørdrupskolen, mens hun læner nakken helt tilbage og stirrer op på de 4 punkthuse, der er blevet rejst i Espergærde.

Den lille pige lader sig dog ikke skræmme og hopper ufortrødent videre hen over gruset på byggepladsen, og sammen med sine klassekammerater fra 2.A på Mørdrup Skole går turen nu ind i et af husene og helt op på 3. sal.

Fredag den 15. november stoppede arbejdet for en tid på ANKER HANSEN & CO. A/S’ byggeplads i Espergærde nord for København. Den lokale skole, Mørdrupskolen, der er nabo til projektet, fik lov at ’’gå på opdagelse’’ mellem maskiner og bygninger. Lokalsamfundet er meget interesseret i projektet. ”Børnene følger dagligt med i, hvad der sker på byggepladsen bag hegnet på deres vej til og fra skolen," forklarer Mujtaba Mayel, projektleder i AHC, og derfor mente vi, at det var en god ide at tage imod forespørgslen om en rundtur for at vise dem, hvad der foregår i børnehøjde.

De 20 børn var meget imponerede over de store maskiner og projektleder Mujtaba fik mange spørgsmål, som han tog sig god tid til at besvare.

Han kunne blandt andet fortælle børnene og deres lærer, hvad det kræver at få tingene til et fungere på en byggeplads og han gav de meget nysgerrige børn et indblik i vores arbejde.

Måske gav det Lærke og hendes kammerater inspiration til en fremtidig karriere inden for byggeriet, men efter en time forlod 2.A byggepladsen og tog hjem på velfortjent weekend.

af Helmut Melcher

 

 

 

 

 

 

        

 

                

 

Del indholdet:

Kontakt os

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder