MENU

Her er du: Forside / Nyheder

05-11-2018
Del indholdet:

Ny Projektchef hos AHC

Velkommen Lennarth Hansen

 Vi er glade for at kunne byde velkommen til Lennarth Hansen der, pr. 1. november 2018, er blevet ansat som projektchef hos ANKER HANSEN & CO. A/S.

Lennarth bliver tilknyttet ANKER HANSEN & CO. A/S’ store totalentreprise for det kommende TEC H.C. Ørsted Gymnasie i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Lennarth har en baggrund som murer og bygningskonstruktør og har de sidste 20 år været beskæftiget i entreprenørbranchen, senest som projektchef i Daurehøj Erhvervsbyg A/S

TEC har ønsket en undervisningsbygning, et signaturbyggeri, som udstråler H.C. Ørsted Gymnasiets faglige visioner, der markerer sig mod Helsingørmotorvejen, og som går i skalamæssig dialog med de fremtidige rækkehuse på bygningens østside.

Med udgangspunkt i TEC’s faglige vision om solid faglighed og stærke kompetencer indenfor naturvidenskab og teknologi, samt ikke mindst fysikeren H.C. Ørsteds tanker om elektromagnetisme, bygges 8.000 m2 visionært gymnasie med ambitionen om, ikke alene at være det bedst mulige undervisningsbyggeri, men ligeledes med nytænkning af den klassiske undervisningspraksis og –metode.

Tag venligst godt imod Lennarth - vi er glade for at have ham på holdet.

af Helmut Melcher

Del indholdet:

Kontakt os

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder