MENU

Her er du: Forside / Nyheder

15-02-2018
Del indholdet:

Ny prækvalifikation

Præstemarkshusene afd. 01-009

Boligselskabet Sjælland har i samråd med sin rådgiver foretaget en vurdering af indkomne anmodninger om prækvalifikation til hovedentreprisen Præstemarkshusene i Roskilde, og ANKER HANSEN & CO. A/S er blevet indbudt til at afgive tilbud.

Boligselskabet Sjælland planlægger ombygning af eksisterende boliger samt opførelse af nye boliger. Projektet består således af 2 dele:

Del 1: Renoveringsopgave, der omfatter 89 lejemål, består i skimmelrenovering i kælder på eksisterende bebyggelse samt opsætning af ventilationsanlæg. Enfamiliehuse vil få opført en tilbygning med badeværelse i stueplan og værelse i taget. Udvalgte dobbelthuse vil få altaner på 1. etage. I 5 bygninger, hvor der i dag er 4 lejemål i hver, skal der ombygges til 2 lejemål i hver bygning.

Del 2: Nybyg-opgaven består i opførelse af 4 ens bygninger med hver 3 stk. halvanden etages lejemål med tilhørende skur/ depot og terrasse. Bygninger udføres i gul mur med røde tegl på taget. Energiklasse 2020.

Totalrådgivningen varetages af White Arkitekter A/S i samarbejde med Lyngkilde A/S, og Landskabsarkitekterne Roskilde ApS.

af Helmut Melcher

 

Del indholdet:

Kontakt os

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder