MENU

Her er du: Forside / Nyheder

03-09-2018
Del indholdet:

Ny Praktikant

Velkommen til William Stelvag

Mange skoleelever er nu vendt tilbage efter sommerferien i Frederikssund Kommune, og en af dem er vores nye skolepraktikant William Stelvag.

Men denne gang vil han opleve, at en del af hans skolehverdag flyttes ud af klasseværelset og til ANKER HANSEN & CO. A/S.

Frederikssund Kommune har valgt at sætte fokus på at styrke skole-virksomhedssamarbejdet i kommunen.

Fra skoleåret 2018/2019 vil de første af en række nye erhvervstiltag blive iværksat på hver af kommunens fem grundskoler. De første indsatser er især rettet mod udskolingseleverne.

Erhverv på skoleskemaet er en af vejene til at nå målet om, at alle kommunens skoleelever skal blive så dygtige, som de kan - og trives. Derudover understøtter mødet med erhvervslivet de unges uddannelses- og karrierevalg.

William vil således være på sin skole (Jægerspris skole erhversklasse 9. klasse) mandag og tirsdag, resten af ugen på AHC’s store renoveringsprojekt Dammene i Brøndby igennem hele skoleåret.

William er 15 år, og i sin fritid kører han Motocross som er kørsel på motorcykler, kaldet motocrossmaskiner, i varierende terræn enten på permanente baner med mange sving, hop og evt. bakker, eller i nogle tilfælde på midlertidigt anlagte baner.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod William, og ønsker ham en god og lærerig tid hos ANKER HANSEN & CO. A/S.

af Helmut Melcher

Del indholdet:

Kontakt os

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder