MENU

Her er du: Forside / Nyheder

15-01-2020
Del indholdet:

Ny prækvalifikation

Sundhedshus Brohuset i Ishøj

ANKER HANSEN & CO. A/S er sammen med Link arkitektur og ingeniørfirmaet AB Clausen A/S netop blevet kvalificeret til at afgive bud på Brohuset i Ishøj Kommune.

Ishøj Kommune ønsker at ombygge Brohuset fra en tidligere erhvervsskole til et sted for velfærdsformål og kommunal anvendelse.

Projektet omfatter fire etaper, hvor etape 1 udgøre ombygning af eksisterende bygninger til lokaler for Foreningsliv og netværksområde på ca. 2 800 m², samt nedrivning af ca. 2 900 m² eksisterende bygning.

Efterfølgende tager vi hul på:

  • Etape 2, der omfatter nedrivning og ombygning af eksisterende bygninger til rehabiliterings- og træningsfaciliteter samt nybygning af rehabliteringspladser. Derudover skal der etableres forskellige tilstødende udearealer og tilgængelighedsramper.
  • Etape 3, der omfatter ombygning af eksisterende bygninger til hjælpemiddelcentral, lokaler til foreningsliv og netværksområde samt et public service-område med værksted og ejendomsservice.
  • Etape 4, der omfatter etablering af udearealer som parkeringsarealer samt øvrige befæstede og grønne arealer og udgør ca. 10 000 m2.

 Projektets indendørsareal ende på cirka 3.900 m² og 10.000 m² udendørsareal.

 Bygherrerådgivningen varetages af Lilholm & Partnere ApS, skitseprojekt er udarbejdet af Søren Robert Lund Arkitekt MAA.

af Helmut Melcher

 

_____________________________

Del indholdet:

Kontakt os

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder