MENU

Her er du: Forside / Verdensmålene

Mål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst

Fremme vedvarende, inklusiv og bæredygtig økonomisk vækst, fuld og produktiv beskæftigelse samt anstændigt arbejde til alle

FN'S 17 verdensmål for bæredygtig udvikling

17-maal.png

Verdensmål 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst

Ifølge FN handler verdensmål 8 om at fremme vedvarende, inklusiv og bæredygtig økonomiske vækst samt anstændigt arbejde til alle. Dermed kan der sikres en bæredygtige udvikling, der fremmer vedvarende økonomisk vækst ved at skabe højere produktivitet og teknologiske gennembrud, hvor der er fokus på politikker, som er gunstige for iværksætterkultur og jobskabelse, der er nøglen til dette mål.

Hos ANKER HANSEN & CO. A/S

Vi ser verdensmålene værende afhængige af hinanden. Uden kvalitetsuddannelser vil vi ikke have anstændige jobs, der matcher vores medarbejders kvalifikationer, og hvis vores medarbejder ikke har de rette kvalifikationer til deres job, så opnår vi ingen økonomisk vækst.

Som vi ser det i ANKER HANSEN & CO. A/S, er der to måder, man kan gribe verdensmål 8 an på. Den ene er at se på, om eller hvordan vi gennem økonomisk vækst kan skabe anstændige jobs i ANKER HANSEN & CO. A/S eller undersøge om vi, ved at tilbyde anstændige jobs, kan sikre økonomisk vækst. En anden måde kan være, at vi via vores indkøb hos underentreprenører eller andre leverandører i ind- og udland kan være med at til øge disse virksomheders økonomiske vækst, så de kan skabe flere anstændige jobs.

Vi tror på, at man gennem kreativ tænkning og innovative løsninger kan fremme små og store virksomheder incitament for at skabe anstændige jobs, som bidrager til en økonomisk vækst og omvendt. Herunder bliver motivationen for at ansætte personer med særlige behov måske også øget, fordi det skaber glæde og værdi for virksomheden.

Anstændige jobs giver motivation

Basalt set skal der med dette verdensmål fokuseres på de mennesker, som arbejder i ANKER HANSEN & CO. A/S, men også de mennesker, som vores underentreprenører vælger at ansætte. Vi vil fx kun have medarbejder på vores pladser der arbejder under de rette overenskomster og har den rette arbejdsdokumentation, da vi ser det som værdiskabende både for virksomheden og medarbejderne selv.

Hvis vi har medarbejder, der trives i deres arbejde og funktion, så er de også mere motiveret og engageret i virksomhedens succes. Det giver i sidste ende vækst både socialt men også økonomisk, fordi medarbejderne er mere troværdige og tager ejerskab for deres arbejde.

Processen er kickstartet

ANKER HANSEN & CO. A/S har startet et feedback-loop i samarbejde med Acadal, hvor vores medarbejder får mulighed for at dele deres indsigt i, hvordan vi kan skabe en virksomhed, der kan leve op til de krav, der stilles af samfundet, kunder og medarbejder. For os er det klart, at det primært er disse personer, der kan stille krav til virksomheden og ønske forandringer. Herefter er det op til ledelsen i ANKER HANSEN & CO. A/S at ændre og målrette forretningen og indsatsen efter de ønsker.

 

Vi vil løbende igennem 2020 stille fokus på de områder, hvor vi kan og vil skabe ændringer i byggeriet og måske resten af verden.

Nyheder

Side
Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder