MENU

Her er du: Forside / Verdensmålene

Mål 4: Kvalitetsuddannelse

Sikre alle lige adgang til kvalitetsuddannelse og fremme alles muligheder for livslang læring

FN'S 17 verdensmål for bæredygtig udvikling

17-maal.png

Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelser

Ifølge FN handler verdensmål 4 om at sikre alle lige adgang til kvalitetsuddannelse og fremme alles muligheder for livslang læring. Dette gælder både for børn og unge, men også for voksne der er i arbejde.

Hos ANKER HANSEN & CO. A/S arbejder vi på at blive mere konkrete på, hvordan vi som virksomhed kan arbejde med kvalitetsuddannelser og se på, hvor henne vi skal eller kan skabe forandringer både for samfundet og vores medarbejder.

Uddannelse stopper aldrig

Vi kan altid blive klogere, mener vi i ANKER HANSEN & CO. A/S. Læring og forbedring af kompetencer og kvalifikationer er en løbende rejse, som aldrig stopper. Derfor ønsker vi at hjælpe og skabe de bedste forudsætninger for vores medarbejder, så de får mulighederne til at hjælpe sig selv til bedre viden om deres fagområde. Det kan eventuelt ske igennem kurser og videreuddannelse, hvor de kan få forbedret deres færdigheder inden for fx bæredygtighed.

Derudover ønsker vi at være en aktiv del af udviklingen af byggeriet både herhjemme, men også i udlandet. Vi vil gerne være med til at sætte standarden for, hvordan man arbejder mest ansvarligt i forholde til at gøre verden bedre. 

Sikre en håndsrækning

Allerede nu har vi initiativer, som støtter udsatte i samfundet, hvor vi giver dem en håndsrækning til bedre uddannelser. Udover at være en aktiv del af High:five organisation, som hjælper kriminelle til jobs gennem praktikophold, har vi et tæt samarbejde med nogen af landets kommuner. Gennem disse samarbejder hjælper unge og voksne med enten særlige behov eller andre udfordringer til uddannelse og nye muligheder. Vores initiativ hedder ”Bestå byggepladsen”, hvilket betyder, at vi ser kvalitet i deres indsats og kan anbefale dem til andre virksomheder i byggeriet. Indtil nu har vi haft ca. 45 personer igennem, hvoraf 30 er kommet i job.

Næste skridt

Vi er i 2020 i gang med at undersøge, hvordan vi kan være med til at sikre kvalitetsuddannelser og inddrager vores medarbejders ideer i en idegenereringsproces, hvor vi kigger på, hvad vi konkret kan gøre for at skabe ændringer både internt i ANKER HANSEN & CO. A/S men også i vores samfund – og måske også verden.

Følg med i vores nye ideer og initiativer her på denne side eller søg inspiration her.

Nyheder

Side
Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder