MENU

Her er du: Forside / Nyheder

11-12-2019
Del indholdet:

Gør verden bedre

FN's 17 verdensmål.

ANKER HANSEN & CO. A/S er på vej

I 2015 vedtog FN's årlige generalforsamling med opbakning fra alle verdenslande de 17 verdensmål samt 169 delmål for alle FN's 193 medlemslande. De mål skal være med til at sikre en bæredygtig udvikling for både mennesker og jorden frem til 2030 og sætter dermed også kursen for ANKER HANSEN & CO. A/S fremadrettet arbejde.

Vi har efter en længere proces og på produktionsmøde besluttet, at vi vil være med til at løfte verden i en mere bæredygtig retning. Det bliver en rejse, som vi endnu ikke kan sige hvor ender, men vi glæder os til aktivt at kunne inddrage målene i vores hverdag og arbejde.

Gør verden bedre

Vi ser det som en helt naturlig del af vores rolle i samfundet, at vi også påtager os et ansvar for at bidrage til den bæredygtige udvikling i verden.

Næste skridt er at få igangsat en proces, hvor vi sammen med vores medarbejdere dykker ned i delmålene for at blive mere konkrete på de handlinger, vi skal foretage os.

I dag har vi en grundforståelse af den viden, de teknologier og ressourcer, der skal til for skabe en bæredygtig udvikling både socialt men også i byggebranchen. Derfor har vi valgt at fokusere på følgende mål:

4: Sikre alle lige adgang til kvalitetsuddannelse og fremme alles muligheder for livslang læring.

  8: Anstændige Jobs og Økonomisk Vækst 12: Sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer

I det næste stykke tid vil der blive mulighed for at følge med i vores udvikling på ankerhansen.dk og vores sociale medier.

Vi ser frem til at kunne dele vores rejse og ny viden.

af Helmut Melcher

Del indholdet:

Kontakt os

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder