MENU

Her er du: Forside / Nyheder

13-01-2020
Del indholdet:

Fredag den 10. januar 2020 kl. 07.50

Verdensmålene skydes i gang ved Nytårsmorgentaffel

Det er fredag den 10. januar 2020 og klokken er 07:50. Det er mørkt på gaden og det regner en smule, men der er lys på første sal på Kalvøvej 3 hos ANKER HANSEN & CO. A/S, hvor det er begyndt at summe af mennesker på kontoret. I dag er medarbejderne inviteret i Nytårsmorgentaffel, hvor vi tager første skridt mod at gøre verden bedre gennem tre af FN’s 17 verdensmål.

Stemningen er høj fra morgenstunden og bordene er dækket flot op med æg, bacon, pølser, morgenbrød og der snakkes og grines kollegerne imellem. ANKER HANSEN & CO. A/S’ direktør, Erik Bech-Pedersen, præsenterer den kommende proces, der løbende sker gennem hele 2020 og de efterfølgende år. Det er en proces, som alle medarbejder skal bruge fire uger på i de næste tre måneder.

Proces: Idegenerering

Processen skydes i gang i samarbejde med den jyske virksomhed Acadal A/S, der har udviklet den platform, som ANKER HANSEN & CO. A/S bruger til blandt andet idégenerering. Via Acadal A/S kommer vi tættere på, hvordan vi kan handle anderledes og mere ansvarligt inden for de enkelte verdensmål. I praksis samler platformen alle deltageres ideer sammen, så vi kan komme tættere på, hvad vi kan foretage os for at sikre en god fremtid, som vi kan være stolte af at være en aktiv del af.

På storskærmen bag Erik toner Morten Dalum, direktør hos Acadal A/S, frem på en video, hvor han giver en fælles introduktion til processen og den platform, som Acadal A/S har udviklet. Det er vigtigt for Erik og resten af ANKER HANSEN & CO. A/S, at det er en god proces, hvor alle er motiveret til at bidrage med deres egne ideer og se nye muligheder i andres.

På baggrund af det er alle medarbejderne blevet inddelt i hold alt efter hvilket verdensmål, de selv synes, er det mest spændende. På denne måde håber vi at engagere medarbejderne i ANKER HANSEN & CO. A/S og motivere dem til aktivt at gå videre i processen.

Vi starter nu

Første sprint starter allerede mandag den 13. januar, hvor 12 medarbejdere skal i gang med at generere ideer og komme med forslag til 4. verdensmål om kvalitetsuddannelser.

”Jeg er glad for samarbejdet med Acadal A/S, fordi det giver os mulighed for at komme igennem en idéproces, hvor ideerne er opstået hos medarbejderne selv. Det er en løbende proces, som vi endnu ikke helt ved, hvor ender. Jeg ser det som en rejse, der vil ændre den måde, vi driver vores forretningen på, så vi bliver endnu bedre.” siger Erik Bech-Pedersen, der ønsker alle et rigtig godt nytår.

I ANKER HANSEN & CO. A/S glæder vi os til at blive mere konkrete på de handlinger, vi skal foretage os i fremtiden.

af Maria Chas Overgaard

 

Del indholdet:

Kontakt os

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder