MENU

Her er du: Forside / Om os

CSR

Som virksomhed ser vi et samfundsmæssigt ansvar i forhold til miljømæssigt, økonomisk samt ikke mindst social bæredygtighed. ANKER HANSEN & CO. A/S hviler som virksomhed på solide søjler:

CSR søjler

Social ansvarlighed

For ANKER HANSEN & CO. A/S er socialt ansvar og rummelighed ikke bare en pligt. Det er en drivkraft og et skridt på vejen til en bedre fremtid for alle. Vi samarbejder derfor med flere instanser om at give utilpassede ledige en chance for en ny start.

Blandt andet har vi valgt at engagere os i det første kriminalitetsforebyggende initiativ i Danmark, High:five – et initiativ taget af danske virksomheder med det formål at øge mulig­hederne for, at unge, der er i risiko for marginalisering som følge af kriminalitet, kan få en mulighed for at skabe sig et nyt liv ved at returnere og få fodfæste på arbejdsmarkedet.

Ved således at hjælpe tidligere straffede til en ny start uden kriminalitet, ønsker ANKER HANSEN & CO. A/S at medvirke til at nedbryde barrierer omkring den gængse opfattelse af mennesker med en kriminel fortid og en eventuel plettet straffeattest.

 

 High:Five CSR - Logo

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder