MENU

Her er du: Forside / Nyheder

10-10-2017
Del indholdet:

Tillykke til Obaida Ahmad

Meget flot resultat til ANKER HANSEN & CO. A/S´ tømrersvend.

Lærlinge lærer ikke af at kigge på! For at få den fulde forståelse, læring og øvelse i hænderne, skal de selv have opgaverne i hænderne. 

Som lærling hos ANKER HANSEN & CO. A/S stifter man bekendtskab med et bredt spekter af opgaver, ligesom man undervejs i læretiden ligeledes vil få tildelt et stigende ansvar. Vi har et stort fokus på at skabe trygge rammer for vores lærlinge for derigennem at bidrage til deres arbejdsglæde og engagement.

Denne fremgangsmåde høster både ANKER HANSEN & CO. A/S og vores lærlinge gode resultater af, og det er derfor med stolthed, at vi kan fortælle, at tømrerlærling Obaida Ahmad ved overrækkelsen af sit svendebrev på Rødove Teknisk Skole har udmærket sig med meget flotte karakterer for velgennemført svendeprøve. 
Obaida Ahmad er officielt udlært som tømrersvend den 25. september 2017.

"Jeg har været heldig at være i et firma, hvor jeg har haft mulighed for at prøve mange forskellige arbejdsopgaver. Det hjalp mig, da jeg skulle lave svendeprøven, som var lidt svær” udtaler Obaida Ahmad, og vores tømrermester, Henrik Benedict Jørgensen tilføjer, at Obaida er en meget dygtig og interesseret tømrerlærling og en derudover rigtig god kammerat.

Vi i ANKER HANSEN & CO. A/S er meget stolte og ønsker Obaida et stort tillykke med sit flotte svendebrev.

af Helmut Melcher

Del indholdet:

Kontakt os

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder