MENU

Her er du: Forside / Nyheder

08-10-2017
Del indholdet:

POLITIKERE OG BORGERE INDVIEDE NYT RÅDHUS I FURESØ

'Sløjfen' blev officielt indviet med gospelsang

Musik, taler, klapsalver og ikke mindst masser af glade mennesker. Det var helt, som det skulle være, da det samlende rådhus, Sløjfen, lørdag den 7. oktober 2017 blev indviet – og med det blev Værløse og Farum for alvor bundet sammen.

Kommunaldirektør, Christine Brochdorf, som var dagens konferencier, bød de mange borgere og politikere velkommen til den officielle indvielse af det ny Furesø Rådhus.

Herefter var der velkomst ved borgmester Ole Bondo Christensen, som takkede de implicerede parter i tilblivelsen af det nye rådhus. Han roste det gode samarbejde med arkitektfirmaet Nord Architects ApS, ingeniørfirmaet COWI A/S, Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S samt AHC og sendte desuden en stor tak til naboer, der i projektperioden har holdt byggerod og larm ud.

Vi ønskede et enkelt, praktisk og fornuftigt fælles rådhus. Smukt uden at være prangende. Det har vi fået i 10-året for Furesø kommune”, sagde Ole Bondo Christensen i sin åbningstale og understregede, at huset udover sin WOW-effekt også er et rigtig rart sted at være. Dette kunne de mange fremmødte borgere selv fornemme i den efterfølgende rundvisning i huset, der, udover at være arbejdssted for flere end 300 kommunale medarbejdere, også skal fungere som foreningernes hus. 
Med alle jer binder vi nu sløjfen”, lød ordene forud for et trefoldigt hurra for Sløjfen.

Den næste i talerækken var viceborgmester Susanne Mortensen, som ønskede alle borgere TILLYKKE med deres nye rådhus, og hun kunne glæde sig over, at både tid, kvalitet og budgetter var overholdt.

Adm. direktør fra ANKER HANSEN & CO. A/S, Erik Bech-Pedersen takkede for den tillid, der er vist AHC som entreprenør i dannelsen af rammerne for en effektiv og attraktiv arbejdsplads. ”Vores mål har bl.a. været at slå en sløjfe imellem nyt og gammelt, slå sløjfe omkring èn samlet kommune, slå en sløjfe omkring en samlet by. Det er nu op til brugere, borgere og fremtiden at vise om projektet er lykkedes”, lyder det fra Erik Bech-Pedersensom efter sin tale overrakte borgmester Ole Bondo Christensen ’nøglen til huset’.

Johannes M. Pedersen, partner i arkitektfirma Nord Architects Copenhagen takkede alle de involverede parter og især håndværkerne for deres fantastiske indsats. Han roste projektchef Julie Fristrøm Eriksen fra AHC, som har været en centrale spiller i opførelsen af det nye rådhus. ”Vi er meget tilfredse med resultatet. Vi har fået opfyldt alle vores arkitektoniske ambitioner. Det har været en vellykket totalentreprise”, lyder det fra Johannes M. Pedersen.

Sidst i talerækken var Zanne Jahn, leder af Farum Kulturhus, som finder det fantastisk, at alle, der kommer til at gå ind af døren til det nye rådhus, vil møde en del af kulturen, idet lokal kunst er udstillet og dermed pryder de nye lokaler.

Ind imellem de mange talerne var der musik og sang ved Farum Gospel, Idrættens børnekor samt fællessang.

Borgmester Ole Bondo Christensen og viceborgmester Susanne Mortensen klippede sluttelig snoren sammen med repræsentanter fra de optrædende kor.

af Helmut Melcher

Del indholdet:

Kontakt os

Har du brug for hjælp?
Har du brug for hjælp?

Nyheder